Feestlocatie

Op zoek naar een zaal voor je feest of receptie? Speeltuin de Eenhoorn beschikt over een ruime zaal met veel faciliteiten zoals (sta)tafels, stoelen, geluidsinstallatie en discoverlichting.

De kosten voor de zaalhuur zijn € 42,50 per uur. Dit is inclusief het huren van de zaal inclusief beschikbare faciliteiten, gebruik van de speeltuin, barpersoneel en eindschoonmaak.

Vragen en beschikbaarheid
Neem voor al je vragen en reservering contact op met Marja op de speeltuin. Zij is op werkdagen bereikbaar op T 023-5361969.

Zakelijk huren

Voor clubs, vergaderingen, bijeenkomsten en trainingen is de zaal ook te huur. Neem contact met ons op voor kosten, beschikbaarheid en faciliteiten.

Neem voor al je vragen en beschikbare dagen en tijden contact op met Marja op de speeltuin. Zij is op werkdagen bereikbaar op T 023-5361969.

Faciliteiten

Capaciteit: max 90 personen

Aanwezige techniek: beamer met scherm, geluidsinstallatie, discoverlichting

Aanwezige inrichting: tafels, stoelen, statafels

Catering: De speeltuin beschikt over een uitgebreide keuken. Drank is verplicht af te nemen bij de speeltuin. Hapjes en ander eten (met uitzondering van bittergarnituur) mag je zelf meebrengen, maar kunnen wij ook op aanvraag geheel verzorgen!